Jeffey Tanis

Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is een zanger en entertainer met een warme stem en een uitstraling die Jeffrey Tanis staat garant voor een avond vol gevoel. Hij laat u de polonaise lopen op de grootste feestknallers, om u daarna tranen in uw ogen te bezorgen met de mooiste nummers. Jeffrey duikt het verleden in, maar gooit er net zo makkelijk een actuele Nederlandstalige hit uit. En heeft u een verzoekje? Geen probleem!

De oorspronkelijk uit Utrecht afkomstige 30-jarige zanger heeft ook een uitgebreid eigen repertoire, waarmee hij steeds meer bekendheid geniet door het hele land. Jeffrey wordt met grote regelmaat gedraaid op de verschillende radiostations, heeft al jaren een vaste avond in één van de meest bekende zaken in Amsterdam La Bastille XL, hij heeft meegedaan aan Bloed, Zweet en Tranen en onlangs zag u hem ook voorbij komen bij het programma Nederland Muziekland op SBS6.

Wanneer u Jeffrey Tanis boekt, zal dit zeker niet de laatste keer zijn.

Zijn grote voorbeelden zijn André Hazes, René Froger, Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Die inspiratiebronnen hebben ervoor gezorgd dat Jeffrey 12 jaar geleden op pad ging met z’n broer om zelf te gaan zingen, iets wat hem op vele plaatsen heeft gebracht.

Boeken? Vraag naar de mogelijkheden!