Inge Kleijn

Geboren en getogen in het Brabantse Gemert, leerde Inge op 7 jarige leeftijd kennis maken met muziek maken en zingen in het plaatselijke kerkkoor Les Petit Chanteurs onder leiding van diligente Jo Bouw. Daar leerde Inge hoe je meerstemmig kon zingen en dat ze graag op de voorgrond stond was wel duidelijk ze zong regelmatig voor het koor de lead in verschillende liedjes van Stay with me till the morning van Vicky Brown tot de kleine trommelaar met kerst.

Na ruim tien jaar besloot ze om samen met wat vrienden een bandje te beginnen voor het muzikaal begeleiden van huwelijksmissen en privé feestjes Front-line was geboren.

Natuurlijk gingen ze ook nog naar school dat deed Inge in Beek en Donk op de Walterus De Beecke volgde zei een opleiding verkooppraktijk en textiele werkvormen. Na deze succesvol afgerond opleiding ging Inge dan ook werken in een kledingzaak.
Maar al snel was duidelijk dat ze meer wilde dan alleen maar de hele dag binnen staan en broeken vouwen dus besloot ze om zich te gaan richten op dat wat ze het liefste deed….. Muziek maken!

Haar debuut single “Liefde Voor Altijd” is 3 mei 2017 uit gekomen. Producenten en Arrangeurs van Doblo Music Productions en Studio 0317 hebben samen met Inge enorm hard gewerkt aan dit product wat zeker een vervolg verdiend.

Voor haar debuutsingle “Liefde Voor Altijd” is een samenwerking aan gegaan met TVE-Media welke voor Inge een geweldige videoclip heeft geschoten die vanaf 3 mei 2017 ook overal te zien zal zijn.

Om toch een beetje een zakcentje bij te verdienen ging ze bij de plaatselijke wasserij werken waar ze de hele dag lekker met de radio mee kon zingen en in haar vrije tijd maakte ze furore in oneindig veel talenten jachten (soundmix shows) en zong regelmatig als inval zangeres in bandjes. Omdat ze zo vaak als winnaar uit de wedstrijd kwam was er een uitdaging op haar pad verschenen
Ze deed mee aan het Zangfestival der Onbekende in Eindhoven, onderbegeleiding van een live band deed je dan mee aan een talentenjacht daar stond ze tegenover Ilse de Lange die glansrijk de finale won maar waarin Inge derde werd en door die zelfde begeleidingsband werd gevraagd om bij hen de leadzangeres te worden zo gezegd zo gedaan Inge was de nieuwe zangers van Up To Date een veel geboekte band in Nederland, België en Duitsland ruim twee jaar en duizenden bruidsjurken en personeelsfeestjes verder wilde ze graag haar vleugels gaan spreiden als solo artieste.

Na vele jaren podium ervaring te hebben opgebouwd wordt deze vlotte, spontane en uiterst sympathieke verschijning zeer geliefd om haar veelzijdigheid, van Duitse schlagers en de bekendste Nederlandse levenslied nummers dat gaat haar hart toch uit naar de Nederlandse pop muziek als groot fan van bijv. Ruth Jacott en Trijntje Oosterhuis koestert ze de droom om ook eens door te breken als nederpop zangeres.
Dus werd het tijd voor iets waar ze al jaren van droomde een eigen liedje uitbrengen. Met de hulp van familie, vrienden en zakenrelaties die erg in haar succes geloofde maakte zij deze droom werkelijkheid. Ze is erg dankbaar voor alle steun die ze ontving tijdens de voorbereidingen en ontwikkeling van een prachtig eind product.

Boeken? Vraag naar de mogelijkheden!